Moe-dl.edu.my Login Log

Moe-dl.edu.my Login Log

Royaltekno.comHttps //spperak.moe.gov.my login – Aplikasi Delimayang di bina untuk menyokong pendidikan sangat di perlukan, karena merupakan tonggak dan penanda aras bagi sebuah negar yang hebat.

Di samping itu, mendidik anak bangsa di utamakan untuk melahirkan anak yang berkualiti dan unggul. Selain itu, negara besar Malaysia telah melancarkan aplikasi bernama Digital Educational Learning Initiative Malaysia. Kajian lengkap ada di bawah ⏬ ⏬ ⏬

Alikasi ini di tujukan pada pelajar serta guru semasa wabak corona-19, Salah satunya boleh melalui laman web seperti berikut Https //spperak.moe.gov.my atau perkataan lain yang banyak di gunakan sebagai istilah spperak.moe.gov.my, https// spskt4.moe.gov.my serta https//spperak.moe.gov.my dan lain sebagainya.

Sistem pelaporan pengerjaan dan pembelajaran di rumah merupakan satu aplikasi pengurusan pelaporan pdprsecara dalam talian yang di bangunkan bagi pengumpul maklumat pelaksanaan pdpr.

Pemantauan, pelaporan dan pelaksanaan tidak susul di peingkat sekolah, PPD, KPM dan JPN. SpDPR KPM Satu Sistem pelaporan pdpr perak dan yang lainnya, yang memudahkan guru di malaysia. Pada waktu ini negara kita sedang berhadapan dengan wabak- 19.

Baca lebih lanjut. . .

Halaman: 1 2

Leave a Comment